2 January
2012
коротше, поки в мене нормальний тверезий розум хочу зробити невеликий пост про 2012 рік!

і так, можливо буду не по порядку бо в пам"ять в мене не дуже))

1) було KOVEL ENERGY на якому виступав Колос, Дзідзьо, Тартак ше там хтось, шо дуже рідко буває в нашому провінційному місті( після того я ше Діму бачила, він мене навіть при наташі називав різними милими словечками, ше бачила брата.і взагалі я згадую той день як один з найкращих!

2)я перший раз поцілувалась (взагалі)… це було тупо.але це було.
ми пішли з ним гуляти, обнялися, потім він взяв мене за руку, а як ішли додому починався дощ,і він мене поцілував, я тоді мало що розуміла,і взагалі стала більш відкритою тільки після "Таврії"..)але я дуже рада що це було не по п"яні,і милооо:*пам"ятаю це було 12.07.2012

3)я їздилав найкращий за всі роки табір, де я ахіренно провела час.перший раз так бурхливо і спекотно справляла своє день народження! ми втікали багато разів, потім получали за це, я пробувала курити(за принципом шо все в житті треба спробувати),і перший раз пробувала водку, хоча постійно казала, шо буду пити все, але тільки не це! ось чому не можна зарікатися! часом така ностальгія саме за цим санаторієм))

4)знайшла справжню подругу, ну на даний час я так думаю, того шо стільки часу пройшло-вона мене ще не кидала!)вона перша кому я відкрилась повністю… розказала все шо тільки могла!і ше не пожаліла)

5)в мене був самий ахуєнний новий рік(сорі за мати, але це не можна описати словами).я напишу це вдругому пості)

6)я нормально почала спілкуватися і гуляти з хлопцями, а не тільки з дівчатами))

7)це був рік коли я по справжньому любила,і я думаю мене любили, хоч ми і не були разом(
але я впевнена шо це було кохання...і якщо мені ніхто не повірить, я не збираюся нікому нічого доводити!

8)в мене з"явився новий клас, нові друзі, нові радісні моменти!))))

9)мені здається що саме цього року я по справжньому жила! я дуже рада, в мене було ну просто чудове літо, в яке я ні дня не сиділа вдома майже)я знайшла літом подругу, яка поїхавши вчитися дуже змінилася,і я її втратила, але вона була.ми все літо провели разом.все до останнього дня!

10)ше я почала читати, що мене радує)

11)я ніколи не забуду цей рік, тому що з"явилися люди які знову почали зі мною спілкуватися.ну і звичайно ті, які перестали)

ось так от