26 October
останній день першої четверті
зранечку йшла з хорошим настроєм,і дурною на ранок головою у школу.))
побачила Діму, усміхнулась, сказала привіт і пішла далі)
він зробив такий вирах обличчя, досі мені небачений на його лиці.Такий - який роблять малі хлопі коли соромляться дівчат, стараютья не показувати свої почуття.Отак то.
писали самостійну з стереометрії це був ЖАХ..)
потім прибирали кабінет.Я стараюсь налагоджувати стосунки з Іро Ж.
і ще… ненавиджу цю тему.але все ж:
вчитель біології постійно то мене за руку візьме то починає чіплятисяя розумію шо то в нього такій характер, але сьогодні це перйшло всі межі… я розумію як я була у 8-9 класі, а так… я була у його класі і випадково плечем заділа трохі якійсь височенний вазон, він взяв мене за руку і дав по дупі, але я відхилилася і в нього не зовсім вийшло.потім мені старшно було повертатися у той клас.
а в мене попереду ще конкурс з біології до якого він мене буде готувати.чесно мені дуже страшно(я думала мене це здається… але сьогодні почала наближатись до думки що ні…

Діма заходив на мою сторінку, того шо пролайкав деякі фотографії.Я напевно ніколи не розберуся усвлїх почуттях.
Ілля також такій милиииий.Голова сьогодні жостко боліла.А взагалі я оюожнюю п"ятниці, вони дають мені змогу незалежно від того хочу я чи ні-зустрітися з Дімою.:*

завтра маємо святкувати д.н. Іванки, гроші я майже назбирала, а ше сьогодні підходить юліна маала,і кажути вчора йшла по поверсі і в тебе випало.і дає мені 10 гривень.ну я взяла оскільки гроші мені потрібні на даний момент.
і того в мене є 60 гривень, я не знаю шо за такі гроші можна купити але думаю купити шось незначне але гарно запакувати..)
піду завтра зранечку в місто.
я мало з ким ділюся думками,і тому дуже люблю цей сайт за те що сюди я можу писати все що хочу, тут є #свобода слова
почала слухати ще один луцький гурт "ЮВЕЛІР" дуже класниииий)